Wij ontvangen in Overijse en in Beringen
Lieve meisjes geven thai massage en ook nuru
Massage thai traditionel
Thai massage door ervaren jonge thaise masseuses
Thai massage Limburg Beringen Stal
Thai massage Overijse Vlaams Brabant
Wij geven Thai massage . Niet enkel de originele thai massage maar ook meer sensule vormen : BodyToBody, thai eromassage en nuru massage. Vooral onze nuru massage is zeer gevraagd, we beschikken dan ook over een speciaal ingerichte nuru kamer. Ook alle andere vormen van Thai massage of Thaise massage kan u hier beleven.
Body to Body  BodyToBody  Body2Body
De bekendste erotische massage is de body to body massage.  Wij bieden verschillende varianten van de body to body massage . Zo kunt u   genieten van een erotische body to body massage met olie of met nuru gel.
Body to body erotische massage met olie
De heerlijke warme massageolie en het erotische lichaam van de masseuse zorgen voor een prikkeling in uw lichaam. Laat deze erotische massage werken met de body to body massage olie, waarbij uw hele lichaam wordt verkend door de masseuse.  Ook nuru massage is een vorm van erotische bodytobody massage
Nuru massage.  Sansuk geeft naast gewone bodyTobody massage ook de ultieme vorm van  Nuru Massage. Nuru massage wordt gedaan met speciale Nuru gel.
Trakteer jezelf  nu op de geheel nieuwe Thaise  Nuru Massage .  Niet voor niks wordt de Nuru Massage omschreven als de ultieme en meest intense "erotische" full-body massage die er is. . Het is smaak en reukloos, extreem glad en een weldaad voor de huid.  Een Nuru massage is de top van de sensuele gevoelsmassage. Wij hebben een speciale kamer voor deze Nuru massage.
Massages
Wij zijn gevestigd in een mooi ingerichte villa en beschikken over 5 ruime kamers. Vanaf dat je de salon binnenstapt  voel je je onmiddellijk heel ontspannen door de relaxerende muziek en de geur van thaise kruiden.

Traditionele thai massage

Bij deze massage kan je kiezen tussen een zachte of iets hardere massage. Het is uitermate geschikt voor het losmaken van gespannen gewrichten en spieren. Je bloedcirculatie en energiebanen over heel je lichaam worden verbeterd en zorgen ervoor dat je je na de massage volledig ontspannen voelt, vol nieuwe energie.  Deze massage wordt gegeven door een gediplomeerde Thaise.

Body Scrub

Door uw huid te scrubben met scrubzout verwijdert u dode huid met als resultaat een heerlijke zachte gezonde en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met vele rijke mineralen .

Body to body massage

Deze massage is een full body to body massage waarbij de masseuse haar volledig ingeoliede lichaam gebruikt.  Met speciale technieken zal zij de  sensualiteit en emotionele verleiding verhogen. Na deze massage voel je je weer volledig ontspannen en opnieuw helemaal fit.

Tantra massage

Tantra massage is van oorsprong  een mystieke Oosterse traditie die geliefden naar hogere sferen van passie en sensualiteit leidt en ze zolang mogelijk in deze toestand houdt.


Nuru massage

Dit is de ultieme vorm van body to body massage en kenmerkt zich door gladheid ( Nuru betekent glad).  Nuru  gel is kleurloos en reukloos en voelt aan als een laagje op je huid . Zij is dikker dan massage olie is en geeft daardoor een compleet andere ervaring dan een gewone olie-massage. Door de extreme gladheid worden  lichamelijke aanrakingen  als zeer sensueel ervaren en zijn ze ook rustgevend voor de geest.
Wij beschikken over een aparte kamer, met aangrenzende badkamer, die speciaal is uitgerust voor Nuru Massage.
Als gel gebruiken wij NGEL.  Dit is zuivere nuru gel,  gefabriceerd in Europa volgens Europese kwaliteitsvoorschriften, zonder toevoegingen van bewaarmiddelen zoals het geval is bij nuru gels van andere fabrikanten.


Onze jonge Thaise masseuses leiden u hier binnen in de wereld van de Thaise Massage, gebaseerd op eeuwenoude technieken en bedoeld om de energie in het lichaam te harmoniseren en de vrijgekomen energie weer vlot door het lichaam te laten circuleren.
Sansuk Thai Massage
Nuru massage
Body to Body of B2B massage
Erotiek
Ero massage of erotische massage
Nuru is glijmassage met Nuru gel
Wij hebben een speciale Nuru kamer ingericht, enkel en alleen om de Nuru massage optimaal te kunnen uitvoeren.
Nuru massage kan ook met twee girls !
PRIJZEN

Traditionele  Thaise massage, voetmassage
    60 min : 80 €
Tantra massage
    60 min : 100 €
BodyToBody
    30 min : 50 €
    60 min : 80 €
4 handen-massage
    60 min : 150 €

Nuru massage
    60 min : 130 €
    90 min : 180 €
Body scrub
    60 min : 100 €The Ultimate Body Slide wordt het ook wel genoemd. Nuru ofwel "Nori" is een Japans woord en betekend glad. De Nuru Massage Gel dat bekend staat om zijn unieke eigenschappen en is niet te vergelijken met massage oliλn. Nuru massage gels laat geen sporen achter, is reuk en smaakloos. Een Massage met Nuru is een beleving, een ervaring die u ooit eens meegemaakt moet hebben.
San Suk Thai Massage
Massages en Prijzen
Sfeer, discretie, hygiene en kwaliteit zijn onze vier hoofdtroeven
Steeds gratis drankje  ( cola, cola light, bier, water )